Kategorier
Kultur Utdannelse og Fransk språksamarbeid Universiteter Vitenskap og forskning

«Pop-Up Institut» i Bergen !

16 - 19. oktober 2024

Møt Institut français de Norvège!

Bonjour Bergen !

Vi besøker Bergen fra 16. til 19. oktober som «Pop-Up Institut français». I løpet av disse dagene vil teamet fra Institut français de Norvège være til stede for å holde møter, arrangere aktiviteter og gi deg muligheten til å bli bedre kjent med oss. Målet vårt er å fremme det franske språket, oppmuntre til studentmobilitet til Frankrike og styrke interessen for fransk forskning.

For studentene i Bergen vil vi ha en stand ved Universitetet i Bergen (UiB) onsdag 16. oktober og ved Høgskulen på Vestlandet (HVL) fredag 18. oktober. Kom gjerne innom for å stille spørsmål om studier i Frankrike. Følg med på sosiale medier for oppdateringer om eksakt tid og sted!

Lørdag 19. oktober arrangerer vi også et heldagskurs for nåværende og fremtidige fransklærere. Her vil vi diskutere hvordan man kan inkludere kunsthistorie i franskundervisningen, samt presentere det kommende programmet IFprofs, som tilrettelegger for undervisning uten bruk av fysiske lærebøker. Hvis dette er noe du vil delta på, kan du melde deg på her.

Torsdag 17. oktober inviterer vi til en gratis filmvisning åpen for alle, i samarbeid med Alliance française de Bergen. Vi vil snart annonsere hvilken film som vises, så følg med på sosiale medier for mer informasjon!

À très bientôt !