L’Institut français de Norvège stolte av å støtte podcasten Frankrike forklart som produseres av Kjerstin Aukrust (UiO), Franck Orban (HiØ) og Geir Uvsløkk.
I hver episode henter redaksjonen inn frankofile eksperter på aktuelle temaer, for å forstå hva som skjer i Frankrike i dag, og for å lære mer om historien, politikken og kulturen i landet.
I den nye episoden av Frankrike forklart snakker vi om fransk matlaging. Hva kjennetegner det franske kjøkken? Hva er de beste franske rettene og dessertene? Hva skal til for å lykkes med matlaging à la française?
Disse spørsmålene håper vi å få svar på av vår gjest, som gir oss litt info om hva som skjer i kulissene på kjøkkenet til den franske ambassadøren til Norge! Vi har nemlig vært så heldige å få med oss kjøkkensjefen på den franske ambassaden i Oslo, Alice Gundersen.

Mer informasjon om podcasten på forskning.no
Frankrike Forklart på Facebook.
